Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

Підкорювачі вершин тьюторингу і Карпат - учасники тренінгу «Тьюторинговий CATCH-UP у середній школі» - директор Світлана ПРИТУЛА та заступник директора Ольга СМІШКО.

З 15 по 18 липня у смт Жденієво Закарпатської області відбувся тренінг від ГО «Навчай для України» з навчання вчителів тюторським інструментам для надолуження освітніх втрат «Тьюторинговий CATCH-UP у середній школі» у межах проєкту «Освітній Суп» за підтримки міжнародної гуманітарної організації Save the Children.

Учасники тренінгу опановували базові інструменти проведення занять з надолуження освітніх втрат, теоретичні та практичні аспекти тьюторингу, прийоми мотивації і психологічної підтримки, методи діагностики та оцінювання знань і компетентностей учнів.

Опрацьовували техніки активного слухання, емпатії та конструктивного зворотного зв’язку, вдосконалювали навички роботи з учнями з особливими освітніми потребами, саморегулювання і профілактики професійного вигорання, а також навички попередження гендерної дискримінації.

Активно, позитивно, натхненно пройшли ці три дні в Карпатах для педагогів, готових до змін, задля якісної освітньої підтримки кожного українського учня.

Дякуємо організаторам і учасникам за безцінний досвід! Разом до перемоги!

#НавчайдляУкраїни

Навчай для України / Teach For Ukraine

https://www.facebook.com/osvitniy.soup.ndu

Татьяна Швец

Неля Домажирська

Ольга Івашура

Анна Павліщева

Володимир Лисогор

Христина Бедрій



П'ятниця, 19 Липня 2024 12:32 | Переглядів: 15

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]