Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

Тиждень безпеки дорожнього руху

Завершився Тиждень безпеки дорожнього руху в нашому закладі освіти.

Основною метою проведення Тижня було формування навичок безпечної поведінки здобувачів освіти на дорогах, адаптації до транспортного середовища, здійснення профілактичної роботи щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму.

Класними керівниками та вчителями-предметниками проведено: бесіди «Безпека руху – це життя», «Я і дорожній рух», «Правила їзди на велосипеді. Безпека. Обережність», «Безпека перебування на вулицях: правила дорожнього руху, дорожньо-транспортні пригоди. Типові травмування пішоходів», «Знай правила дорожнього руху – зберігай здоров'я і життя»; вікторини з правил безпеки дорожнього руху, корисні підказки «Коли ти на дорозі», «Знавці дорожнього руху», «Знаки дорожні сили мають, від біди оберігають»;диспут для підлітків «Правила на дорозі. Велосипед – швидко, але …»; інтерактивна гра «Я – пішохід. Я – велосипедист» та інші.

На відміну від дорослих, діти молодшої школи не достатньо уважні та сконцентровані, щоб завжди бути обачними під час прогулянок. Без нагляду з боку дорослих і належного знання правил дорожнього руху діти можуть наражатися на небезпеку.

Коли справа стосується безпеки - батьки є прикладом для своїх дітей. Вивчайте зі своїми дітьми ПДР, ставте їм уточнюючі запитання, щоб преконатися, що вони розуміють, про що саме ви говорите. Пам'ятайте, навчання правилам дорожнього руху - це життєва необхідність!



П'ятниця, 17 Травня 2024 17:18 | Переглядів: 38

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]