Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

Третій і фінальний день англомовного ретриту:

мотиваційна зустріч із головою Центру суспільних дій "CIVITAS" Володимиром Зильом щодо залучення молоді до активного громадянства на демократичних засадах;

мотиваційна зустріч із регіональною координаторкою україно-швейцарського проєкту "Mental health for Ukraine" Анастасією Гребеневич про можливості молоді в громадському секторі та важливість вивчення іноземної мови.Три максимально насичені дні, де діти здобули нові навички і досвід, почали роботу над власним коміксом, про що ми ще будемо ділитися, наживо спілкувалися з однолітками в оточенні мальовничої природи та затишку.

Родзинкою триденного відновлювального ретриту став створений дітьми плакат, де вони ділилися спогадами про місто, про гімназію мріями про перемогу...

Так, насьогодні в дітей немає стін рідної школи, тому почесно він почекає перемоги у Дніпрорудненській військовій адміністрації.

В ці часи невизначеності гімназія слідує запитам дітей і батьків, підтримує вчителів у пошуку можливостей для учнів та молоді, аби такі активності відбувалися і надалі (за ініціативи Ольги Кононенко це вже другий ретрит для учнів нашого закладу).

Ми робимо все можливе там, де ми є!



Понеділок, 29 Квітня 2024 19:05 | Переглядів: 44

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]