Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

Історія, яка почалася ще у лютому і зараз має логічне продовження!Вчителька англійської мови Ольга Кононенко та учні гімназії Дмитро Полянський та Діана Іонкіна об'єдналися в команду "Лідери змін" в рамках навчальної програми UpShift від UNICEF і для реалізації командної ініціативи.

Проблема, з якою учасники прийшли на навчання і яку поклали в основу проєкту, була суспільно важливою - соціальне життя дітей ВПО з прифронтових регіонів.

Ольга Андріївна не зі слів знає, як наразі живуть діти ВПО в прифронтовій місцевості, бо чи не кожен день чує сигнали повітряної тривоги у своїх учнів по той бік монітору. Проблеми соціалізації, брак спілкування з однолітками, проблема освітніх втрат, а найболючіше - зниження мотивації дітей до навчання - це далеко неповний перелік того, з чим стикаються діти і вчителі.Так народилася ідея провести триденний англомовний ретрит для дітей ВПО з прифронтових регіонів.

Програма ретриту поєднує в собі вивчення неформальної англійської, тренінги з життєстійкості, групові заняття з психологом та час для живого спілкування, за яким так скучили діти.

Родзинкою ретриту стане створення власного коміксу англійською мовою, який діти повезуть додому, як згадку про відпочинок.

Перший з трьох днів відбувся, дуже яскраво і насичено, а все цікаве ще попереду!



Вівторок, 23 Квітня 2024 07:48 | Переглядів: 6

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]