Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

Декада природничих наук.

З метою формування природничої компетентності, підвищення інтересу до наук про природу, розвитку інтелектуальних здібностей та творчої обдарованості учнів, виховання любові до природи, дбайливого ставлення до неї, привернення уваги до проблеми екологічного мислення з 15 по 20 квітня 2024 у нашому закладі освіти пройшов тиждень природничих наук.

У сучасних умовах розвитку суспільства знання про природу та навколишнє середовище залишаються одним з основних складників змісту природничої освіти.

Наука про живу природу є основою пізнання навколишнього світу, розуміння законів живої природи, існування і виживання якого неможливе без збереження середовища існування.

Мета тижня - розширити знання учнів з природничих наук, розвинути інтерес гімназистів до вивчення природничих наук, розвивати світогляд учнів, виховувати любов до природи.

Робота тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів. Дякуємо вчителями природничих дисциплін за цікаві, змістовні і різноманітні заходи, а учням - за активну участь та екологічну свідомість!

Збережемо планету разом!



П'ятниця, 19 Квітня 2024 10:07 | Переглядів: 5

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]