Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ХV МІЖНАРОДНОЇ ВИСТАВКИ "СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ - 2024"!

11 квітня відбулася урочиста церемонія нагородження педагогів і закладів освіти Запорізької області - переможців Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2024» - найбільшої комунікаційної платформи в Україні для обговорення найважливіших питань розвитку освітньої сфери, представлення власних досягнень і напрацювань, проєктів модернізації змісту освіти. Освітян привітали і вручили нагороди голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров та директор Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації Людмила Бухаріна. Привітати наш колектив завітала начальник відділу освіти, культури молоді та спорту ДМР Олена Пуголовкіна.

Цьогоріч на Виставці свій досвід представили 485 учасників із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей, м. Києва, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини, Естонії.

Вітаємо з перемогою колектив КЗ "Дніпрорудненська гімназія "Софія" - ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1" ДМР ВР ЗО зі здобуттям Золотої медалі на Міжнародній виставці в номінації «Виховні константи утвердження української національної та громадянської ідентичності» на тему: “Освітнє середовище як чинник формування громадянської та національної ідентичності».

Вітаємо авторів роботи:

директора Світлану ПРИТУЛУ;

заступника директора Тетяну БАЧУРСЬКУ;

практичного психолога Оксану ГОЛОБОКОВУ.

Дякуємо Запорізькому обласному інституту післядипломної педагогічної освіти та науковому керівнику нашого проєкту Олені ВАРЕЦЬКІЙ за науковий супровід та плідну співпрацю!Це вже 9 медаль нашого колективу і ми не збираємося зупинятися!

Нехай ця перемога стане потужною мотивацією до нових звершень та досягнень, а українська освіта набуває розвитку заради майбутнього наших дітей і України!



П'ятниця, 12 Квітня 2024 08:11 | Переглядів: 9

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]