Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

З метою підвищення обізнаності учасників освітнього процесу про значення самогубств як глобальної моральної проблеми, про цінність життя, шляхи вирішення міжособистісних конфліктів та подолання депресивних станів з закладі проведено ряд виховних годин і бесід.

Учні зробили висновок, що роль нас самих в житті дуже велика і майбутнє багато в чому залежить від власного вибору і поведінки сьогодні. Життя кожної людини безцінне вже само по собі. Людина повинна дорожити своїм життям навіть тоді, коли воно не складається, коли в ньому більше незгод та болю.

В закладі діє психологічна служба де кожний, за потребою, може отримати необхідну допомогу і консультацію.

В Україні діє безкоштовна психологічна допомога для людей у відчаї. Зокрема, працює онлайн-платформа "Розкажи мені". За допомогою можна звернутися й до громадської правозахисної організації "Ла Страда".

Крім того, працює кризова національна лінія запобігання суїцидів та профілактики психічного здоров'я "Lifeline Ukraine" (телефон - 7333). Вона - цілодобова, анонімна та безкоштовна.

Психологічну підтримку ви можете отримати, зателефонувавши на лінію довіри: 096 000 1558.

Психосоціальну підтримку пропонує і інформаційний центр Червоного Хреста України. Також працює національна гаряча лінія з попередження насильства "Розірви коло".



П'ятниця, 05 Квітня 2024 08:08 | Переглядів: 12

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]