Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

Світ мистецтва - прекрасний, безмежний і цікавий!

Вона – найважливіша і найдивовижніша галузь мистецтва. Разом із нею ми пов'язані від народження і до глибокої старості. Вона всюди, вона навколо нас. Це – її величність музика!

«Музика повинна викресати вогонь з людських сердець». Ці слова видатного німецького композитора Бетховена і стали девізом зустрічі п’ятикласників. Юні любителі музики об’єднані у дві команди – 5-Б клас «Мелодія» та 5-В - «Акорд» зустрілися на «Музичній відгадайці» з Мариною Бродецькою у рамках декади мистецтва.

Діти знаходили ноти, що заховалися в словах, відгадували пісні за мелодією та емодзі, згадали видатних композиторів, слухали звучання музичних інструментів та називали їх, пограли у музичний філворд та розгадували ребуси. Цікаво та захоплююче відбулася гра кмітливих і розумних, винахідливих і сміливих. У змаганні перемогли «Мелодійні Акорди». Учасники отримали купу позитивних емоцій та вражень, а також грамоти переможців.А тим часом учні 5-А класу переконалися, що "весь світ - театр", разом з Наталією Бекетовою у ході брейн-рингу "Сценічне мистецтво України".

Крім того, в українських родинах стає все більше козаків, завдяки майстер-класу Ольги Качмар. Ви тільки подивіться на ці чудові вироби!

Цікава і вражаюча декада мистецтва у гімназії "Софія"!



П'ятниця, 23 Лютого 2024 08:20 | Переглядів: 28

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]