Офіційний сайт Дніпрорудненської гімназії "Софія"

Пошук

Розділи

Електронні сервіси

Новини

17 листопада у нашому закладі освіти пройшов День Цивільного захисту

17 листопада у нашому закладі освіти пройшов День Цивільного захисту: «Бути обізнаним! Запобігти! Допомогти!». Здобувачі освіти обговорювали важливі питання: як у надзвичайних ситуаціях не розгубитися, взяти себе в руки й пригадати, як поводитися за таких обставин, урятуватися самому й допомогти іншим. Кожен проведений захід був спрямований на формування у дітей комплексу навичок і вмінь діяти індивідуально та колективно у будь-яких екстремальних ситуаціях, формуванню навичок орієнтування в повсякденному житті, під час надзвичайних ситуацій, що спричинені техногенними, природними катастрофами та військовими конфліктами.

Педагогічні працівники провели тематичні виховні години, вікторини, квести для здобувачів освіти.

Змістовні бесіди та лекції з мінної безпеки, пожежної безпеки, надання домедичної допомоги були проведені гостями:

Бондаренко Микола Володимирович – заступник начальника відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Василівського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області, підполковник служби цивільного захисту;

Рогаль Анастасія Олександрівна – провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Василівського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області старший лейтенант служби цивільного захисту https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0jMPHVweKuq8KtuqaL6EzuhPhyrQCwjy9xDPrAdnRpGgpz5bSA8NUUUezBK29bgpdl&id=100064492458177 .

Степан Байдала – інструктор з мінної небезпеки Яворівської районної організації Товариства Червоного Хреста України https://www.facebook.com/profile.php?id=100069020637155

Богдана Степанюк – тренер проекту Save a Life від благодійної організації ХМА (християнська медична асоціація) https://instagram.com/cma.ukraine?igshid=YzAwZjE1ZTI0Zg== ,

Поливода Ксенія – фельдшер, студентка Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького https://new.meduniv.lviv.ua/ .

Дякуємо за співпрацю, професіоналізм, мужність, виявлену в самих екстремальних ситуаціях. Бажаємо здоров'я вам і вашим близьким. Миру, добра, благополуччя!

Рятувальники продовжують навчати дітей переселенців основам безпеки життєдіяльності в онлайн-режимі 2 листопада фахівці ДСНС провели серію онлайн-уроків для для дітей-переселенців різних вікових груп. Під час лекційного заняття із великобілозерськими учнями, рятувальники використовуючи наочні матеріали, нагадали основні правила протимінної безпеки та дії у разі їхнього виявлення.Співробітник НМЦ розповів дітям про дії населення під час сигналу «Повітряна тривога» та правила безпеки життєдіяльності у разі надзвичайних подій і ситуацій різного характеру. Наприкінці уроку співробітники Служби порятунку повторили з дітьми номери екстрених служб та відповіли на актуальні питання дітей.

Головне управління ДСНС України у Запорізькій області



Неділя, 19 Листопада 2023 09:26 | Переглядів: 57

закрыть

Розмір шрифту: [великий] [маленький]

Схема кольорів: [біла] [синя] [зелена] [чорна]

Зображення: [чорно білі] [кольорові]

[+ Застосувати]   [- Скинути налаштування]